Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 
Gezocht: vertrouwenspersonen Gezocht: vertrouwenspersonen

Zeven protestantse gemeenten van de Ring Zaanstreek, waaronder onze gemeente in Oostzaan, willen een veilige gemeente zijn voor alle leden. Zij zoeken enkele vrijwilligers als vertrouwenspersonen voor hun gezamenlijke gemeentes.  
Bij voorkeur mensen van verschillende leeftijd, geslacht en uit verschillende gemeentes, die affiniteit of ervaring hebben met deze rol. 

De aan te stellen vertrouwenspersonen kunnen een training verzorgd door de PKN krijgen, zij werken samen met één of meer collega-vertrouwenspersonen, er is professionele steun van het landelijk Meldpunt van de PKN, vanuit iedere deelnemende gemeente wordt een contactpersoon aangewezen en een lid van het moderamen van de PGZ-Zaandam is aanspreekpunt voor formele zaken. Kosten die gemaakt worden bij de uitoefening van de functie worden vanzelfsprekend vergoed.
Een gedetailleerde omschrijving van taken is voor geïnteresseerden op te vragen bij Bert Valk, secretaris van de Werkgroep Veilige Kerk van de Ring Zaanstreek, e-mail adres: bertvalk1953@gmail.com
Een reactie op deze oproep graag in de vorm van een korte brief en CV s.v.p. voor 30 juni per e-mail zenden aan de secretaris van de werkgroep. 
Namens de werkgroep Veilige Kerk, Bert Valk  

terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 21-04-2024 om 10.00 uur

Voorganger:
nog niet bekend 
meer details

 
Digitale Kerkdienst
14-4-2024 


Ds. Sjaak Visser
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten
april 2024


Deadline volgend nummer:
 23 april 2024
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.