Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 14.30 uur Intrededienst Ds Sjaak Visser!
 
 
Pannenkoekendienst In De Ontmoeting in Zaandijk Pannenkoekendienst In De Ontmoeting in Zaandijk

Op 6 november 2022 is er pannenkoekendienst voor alle kinderen in de Zaanstreek. In De Ontmoeting in Zaandijk vieren wij dan Sint Pannekoek. Daar horen een heleboel pannenkoeken bij. Die gaan we natuurlijk we allemaal opeten. Maar er gebeurt meer. We gaan ook horen waar de traditie van Sint Pannekoek vandaan komt (www.sintpannekoek.nl). Wat is het verhaal van deze heilige? En waarom leggen wij bij de viering van dit feest een pannenkoek op ons hoofd? Een andere traditie die bij dit feest hoort is de pannenkoekenrace. Zo vieren mensen in Engeland het feest van Sint Pannekoek. Misschien gaan wij dat ook wel doen.

Kom dus op 6 november om 10. 00 uur naar De Ontmoeting in Zaandijk (Parklaan 1) om pannenkoeken te zien, ruiken, proeven en opgooien. Het wordt een groot feest, niet alleen voor kinderen, maar voor alle mensen die van pannenkoeken houden. Het is ook een goede gelegenheid om mensen uit naburige gemeenten te leren kennen. Wij hebben er veel zin in. Alvast een vrolijk en gezegend Sint Pannekoek gewenst! Ds. Mirjam Sloots en ds. Christiaan Ravensbergen.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 26-03-2023 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser
meer details

 
Digitale Kerkdienst
19-03-2023 14.30 uur!

" Live verbinding "


Intrededienst
Ds. Sjaak Visser

 
 
Digitale Kerkdienst
12-03-2023 

Ds. Truus de Boer
 
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten

  
   
     Maart 2023


Deadline volgend nummer:
18-03-2023, 12:00 uur.

 
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.