Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Vanaf 25/9 weer koffiedrinken na de kerkdienst!
 
 

zondag 21 oktober 2018

Muziek in de kerk 2018

Tijdstip: 
 14:00 uur

Het is dit jaar voor de tweede maal dat Radio 9 in samenwerking met KIOZK Muziek in de Kerk organiseert.

Muziek in de Kerk is een evenement waarin amateur musici hun beste beentje voor zetten. Nou heeft Oostzaan al een ruim scala aan muziek verenigingen; maar liefst 3 instrumentale verenigingen, een musical / operette vereniging, een accordeonvereniging en een tweetal zangkoren.
Voor een kleine gemeente met nog geen tienduizend inwoners is dit uitzonderlijk !

Het programma van de 21e oktober biedt een podium aan niet alleen de verenigingen, maar tevens aan individuele musici uit Oostzaan en de nabije omgeving. Zo treedt Tavenu op het 6 accordeonisten, het Acapella kwartet Fierstemmig met een drietal werken, de welbekende Oostzaanse Alie Busch, en de bekende pianist Dolf Mus die het Warschau concert op de vleugel ten gehore brengt. Ook treden enkele bekenden van vorig jaar op: Het duo Cor Flens en Jaap den Hertog, en Dia van ’t Veer. Ook Bel Canto treedt op met twee liederen uit de musical Claes Compaen. Oostzaanser kan het niet!

De aanvang van dit alles is om 14.00 uur, en de toegang is uiteraard gratis. Het complete programma treft u aan op de facebook pagina’s Oostzaan in Beeld, Jan de Waal, en Skuurpapier. Uiteraard is het programma ook beschikbaar in de kerk zelf !

terug
 


 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Gerdien Neels uit Amsterdam.
meer details

 
Agenda Grote Kerk


20-10-2021 om
10.00 uur
 

Maandelijkse
koffieochtend BJC!

 
 
Digitale Kerkdienst
17-10-2021

Mw. Hetty van Galen uit Amsterdam
 
 
Kerkbuurten

  
   
    Oktober 2021

 
 
Vrienden van de


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.