Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 

zondag 21 oktober 2018

Muziek in de kerk 2018

Datum: 
 zondag 21 oktober 2018
Tijdstip: 
 14:00 uur

Het is dit jaar voor de tweede maal dat Radio 9 in samenwerking met KIOZK Muziek in de Kerk organiseert.

Muziek in de Kerk is een evenement waarin amateur musici hun beste beentje voor zetten. Nou heeft Oostzaan al een ruim scala aan muziek verenigingen; maar liefst 3 instrumentale verenigingen, een musical / operette vereniging, een accordeonvereniging en een tweetal zangkoren.
Voor een kleine gemeente met nog geen tienduizend inwoners is dit uitzonderlijk !

Het programma van de 21e oktober biedt een podium aan niet alleen de verenigingen, maar tevens aan individuele musici uit Oostzaan en de nabije omgeving. Zo treedt Tavenu op het 6 accordeonisten, het Acapella kwartet Fierstemmig met een drietal werken, de welbekende Oostzaanse Alie Busch, en de bekende pianist Dolf Mus die het Warschau concert op de vleugel ten gehore brengt. Ook treden enkele bekenden van vorig jaar op: Het duo Cor Flens en Jaap den Hertog, en Dia van ’t Veer. Ook Bel Canto treedt op met twee liederen uit de musical Claes Compaen. Oostzaanser kan het niet!

De aanvang van dit alles is om 14.00 uur, en de toegang is uiteraard gratis. Het complete programma treft u aan op de facebook pagina’s Oostzaan in Beeld, Jan de Waal, en Skuurpapier. Uiteraard is het programma ook beschikbaar in de kerk zelf !

terug
 


 
 
 

Kerkdienst 23 juni
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Fred Toetenel 
meer details

 
Digitale Kerkdienst
9-6-2024 


Ds. Anneke Buitenbos
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten
juni 2024


Deadline volgend nummer:
 28 juni 2024 
(Volgende blad is voor juli, aug, sept)
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.