Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 

zaterdag 23 september 2023

Grote Kerk ontmoet Ozaan

Datum: 
 zaterdag 23 september 2023
Tijdstip: 
 13 uur  - 16 uur

Grote Kerk ontmoet Ozaan: 23 september, 13-16 uur
De Grote Kerk is al ruim 250 jaar het middelpunt van ons dorp Oostzaan. Dat was vroeger al zo bij de watersnood in 1916 toen de kerk diende als opvangruimte voor mensen en vee en werd de intocht van Sinterklaas altijd gehouden in de Grote Kerk. Maar dat is nog steeds zo. Er worden veel evenementen georganiseerd voor alle inwoners van Oostzaan. We noemen Tafelen in de kerk en high-tea’s, Film in de kerk, een uitvaartbeurs, het Luilakontbijt en kort geleden nog Spinning in de kerk. De Grote Kerk is een ontmoetingsplek in het centrum van het dorp. Je kunt er ook terecht voor een moment van rust en stilte voor wie daar behoefte aan heeft. In de kerk is een belevingstocht uitgezet voor bezoekers van de kerk. 

Voor de komende tijd liggen er al veel plannen klaar, die samen met andere verenigingen en organisaties in Oostzaan worden opgepakt. We willen graag iedereen hier op 23 september al van laten proeven. 
De activiteiten van de Kerk zijn in de Grote Kerk, activiteiten van andere verenigingen in de Kunstgreep en op het Kerkplein.
 

terug
 


 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 24-09-2023 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser

 
meer details

 
Digitale Kerkdienst
3-9-2023  

Ds. Marianne van Amerongen
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten
 september 2023


 Deadline volgend nummer:

  22 september 2023
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.