Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 

vrijdag 11 maart 2022

High Tea in de Grote Kerk

Datum: 
 vrijdag 11 maart 2022
Tijdstip: 
 13:00  - 16:00 uur


OOSTZAAN - De Stichting Vrienden van de Grote Kerk, het Oranje fonds  en WelzijnWonenPlus organiseren samen een gezellige High Tea gemaakt door vrijwilligers in de Grote Kerk’. 

Ons doel voor deze dag is het doorbreken van het sociale isolement, verbinding te maken en elkaar te ontmoeten.
Ken jij iemand in je omgeving die dit verzetje goe dkan gebruiken, meld je dan aan bij WelzijnWonenPlus Oostzaan en veraas iemand met een uitnodiging vcoore deze high tea.


Er zijn geen kosten aan verbonden.
We hebben er zin in! Wie weet zien we u op 11 maart.

De High Tea past in de intentie van De Vrienden van de Grote Kerk om het gebruik van de kerk te verbreden ten behoeve van alle Oostzaners. Niet alleen om het behoud te kunnen garanderen, maar ook om het gebouw een waardevolle en brede functie te geven binnen de Oostzaanse samenleving. De Grote kerk, zowel een godshuis, als een dorpshuis, een plek waar iedereen welkom is.

WelzijnWonenPLus gelooft in een samenleving waarin mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. Daarnaast heeft ze in diverse andere gemeenten waar WelzijnWonenPlus actief is ook goed bezochte eettafels. Bijvoorbeeld Landsmeer, Broek in Waterland en Marken. 

terug
 


 
 
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Digitale Kerkdienst
19-5-2024 


Ds. Sjaak Visser
 
Kerkbuurten
mei 2024


Deadline volgend nummer:
 24 mei 2024
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.