Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 
Gemeentebijeenkomst vanwege voordracht Ds. Sjaak Visser Gemeentebijeenkomst vanwege voordracht Ds. Sjaak Visser
Op woensdag 14 december werd in het BJC een gemeenteavond gehouden. Deze gemeenteavond stond in het teken in de voordracht tot het beroepen van een nieuwe predikant voor onze gemeente. 

Na de inleiding, een bijbelverhaal met beeld en geluid, en samenzang, door onze interim predikant Dick van Arkel en een nadere uitleg over de kerstlichtjestocht in Oostzaan door Mirjam de Rijk werden we nader voorgesteld aan Ds. Sjaak Visser, predikant in Zaandam. Hij is degene die namens de beroepingscommissie als advies werd voorgedragen om onze nieuwe predikant te mogen worden. Daarna stelde Ds. Sjaak Visser zelf aan ons voor en deelde mede wat zijn plannen zijn voor onze gemeente. Na de pauze werden de ingevulde stembiljetten ingenomen en werd de uitslag bekend bekend gemaakt. De gemeenteleden stemde unaniem om het beroep aan Ds. Sjaak Visser te geven. Goed nieuws, want er is lang uitgekeken naar dit moment. 

Op maandag 19 december bracht onze voorzitter Jaap de Dood een bezoek aan Ds. Sjaak Visser om het uitgebrachte beroep aan hem te overhandigen. Ds. Sjaak Visser accepteerde het beroep. Dus kunnen we u mededelen dat wij een nieuwe dominee hebben namelijk Ds. Sjaak Visser. 
Van zowel onze aanstaande predikant als van ons als gemeente is er de intentie om zo snel als mogelijk te komen tot een bevestiging.  Onze nieuwe dominee moet zijn zaken in zijn vorige gemeente nog netjes afwikkelen. We zullen u zeker daarover later informeren.

Fijn dat we weer zicht hebben op een vast predikant! Dat is zeker een feestje waard.

Jaap de Dood
Voorzitter PKN Oostzaan.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser.
meer details

 
Digitale Kerkdienst
21-05-2023 

Ds. Cor Ofman.
 
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten
   
   
    juni 2023


Deadline volgend nummer:
23-6-2023
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.