Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 
10 maart 2023 Film in de Zaanstreek - Beasts of the Southern Wild 10 maart 2023 Film in de Zaanstreek - Beasts of the Southern Wild


Samenwerkende protestantse kerken:  Ring Zaanstreek


presenteert:

Een film over een jong meisje en haar verbeeldingskracht. De zesjarige Hushpuppy maakt met haar vader Wink deel uit van een gemeenschap die leeft in het deltagebied van de Mississippi, in het zuiden van de Verenigde Staten. Wanneer hun nederzetting overspoeld wordt door de rivier, moet iedereen vertrekken. De alcoholistische vader van Hushpuppy wil van geen wijken weten, ook al brengt hij zijn jonge dochter daarmee in gevaar. Het meisje fantaseert ondertussen over reuzenbisons uit de oertijd. Zij is de grote held en het stralende middelpunt van dit aangrijpende en indringende verhaal, waarin het gaat over mensen die leven aan de rand van de maatschappij en bij wie het water naar de lippen stijgt. (Behn Zeitlin, Verenigde Staten, 2012, 93 minuten)

Plaats: Kerk aan het Noordeinde, Wormerveer Datum: 10 maart 2023
Aanvang: 19.30 uur
Entree: minimaal €5,-

Meer informatie: ds. Christiaan Ravensbergen (06-38545779; predikant@pknwormerveer.nl )

terug
 
 
 
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Digitale Kerkdienst
19-5-2024 


Ds. Sjaak Visser
 
Kerkbuurten
mei 2024


Deadline volgend nummer:
 24 mei 2024
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.