Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Vanaf 25/9 weer koffiedrinken na de kerkdienst!
 
 
25 september 2021 Feestelijk orgelconcert Grote Kerk Oostzaan 25 september 2021 Feestelijk orgelconcert Grote Kerk Oostzaan

Op zaterdag 25 september 2021 vindt tussen 15.30 en 16.15 uur, een feestelijk orgelconcert plaats in de Grote Kerk te Oostzaan.

Het culturele leven gaat mogelijk weer op gang komen, met dit concert vieren we dat met populaire klassieke muziek uit bijvoorbeeld opera maar voor de herkenbaarheid van de jongeren en oudere jongeren ook de popmuziek uit de sixties. Onder andere " Blackbird "  van de Beatles, geïmproviseerd door Louis van Dijk en genoteerd  door Piet Hulsbos. Hans Rijken zal op het kerkorgel spelen.

Voor de levendigheid is er, die middag, een leuke en leerzame schriftelijke kwis voor de luisteraars onder de titel "Herken u deze melodie?"

Radio 9 laat in de voorgaande week orkestmeesters van het programma horen om een goede score haalbaar te maken. Dat wordt een boost voor het muzikaal geheugen dus.

Voor dit concert zal geen entreeprijs worden gevraagd, maar een bijdrage voor de Grote Kerk is altijd welkom.
De Grote Kerk Oostzaan is rolstoeltoegankelijk via een traplift.

Meer info bij: dhr.  Bram Hogenes
E-mail: Hogenesbram@gmail.com
of 075 6843018
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Bram Willem Aarnoutse uit Vinkeveen.
meer details

 
Digitale Kerkdienst
19-09-2021

Ds. Gerson Gilhuis uit Amsterdam.
 
 
Kerkbuurten

  
   
  September 2021

 
 
Vrienden van de


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.