Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 
Druk bezet concert Oostzaans Pop-up Popkoor 23 maart Druk bezet concert Oostzaans Pop-up Popkoor 23 maart

In navolging van het succes van oktober vorig jaar was opnieuw de kerk heel vol met bezozekers. Het koor was flink gegroeid. Meer dan 100 Oostzaners vormden het pop-upkoor. In drie keer zijn 10 liedjes ingestudeerd. Het thema dit keer is 'moed en vertrouwen'. Als inspirerende dirigent was Ferdinand Beuse weer actief en op de piano zorgde Kees van Zantwijk voor de begeleiding. Dominee Sjaak Visser had de zangactiviteit dit keer samen met een gemotiveerd groepje georganiseerd. Hoewel sommige zangers een aantal liedjes als moeilijk bestempelden en daardoor minder gemakkelijk om enthousiast te zingen, spatte voor de bezoekers de bezieling en de vreugde van het zingen van het koor af.

U kunt het hele concert hier beluisteren. Het is namelijk opgenomen, net als altijd de zondagse kerkdiensten opgenomen. Mensen die niet naar de Grote Kerk konden komen, kunnen het zo toch meebeleven. Er mist helaas één lied, toen stond de microfoon uit.

Jan Bakker heeft een compilatie gemaakt van stukjes die hij gefilmd heeft. Hier kunt u dus luisteren naar een deel van het concert en daarnaast ook naar het koor kijken. Deze speelt u af door hier te klikken.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst 14 juli, dienst met extra welkom aan gehandicapten
datum en tijdstip 14-07-2024 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser 
meer details

 
Kerkbuurten
juli, augustus, september 2024


Deadline volgend nummer:
20 september 2024 
(Volgende blad is voor oktober)
 
Digitale Kerkdienst
7-7-2024 


Ds. Marianne van Amerongen
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.