Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Vanaf 7 maart weer kerkdiensten in de Grote Kerk!
 
 
Uit de kerkenraad 8 november 2018 Uit de kerkenraad 8 november 2018
Op 8 november is de kerkenraad bij elkaar geweest. De organisatie van het vieren van Sint Maarten met het open stellen van een mooi verlichte kerk, uitdelen van snoepjes en Jan de Waal achter de piano, de oogstdienst en gedachtenisviering kwamen aan bod.

U heeft er ondertussen over kunnen lezen op de website en in deze uitgave van Kerkbuurten of het allemaal zelf meegemaakt. De diensten van december hebben eveneens onze aandacht gevraagd. Zo verheugen we ons op de bijzondere dienst met verteller ds. Hans Bouma en Ton Senf aan de piano op 23 december. In de kerstnachtdienst speelt Crescendo en op kerstochtend vindt een dienst voor groot en klein plaats met daarin een uitgebeeld kerstverhaal. Het idee achter deze dienst is om de kinderen actief bij de dienst te betrekken en tegelijkertijd de volwassenen niet te vergeten. We zullen zien hoe het uitpakt.

Verder vindt er op 16 juni 2019 weer een gezamenlijke Zaanstreek-dienst plaats en verwachten we in 2019 bezoek van onze nieuwe classis-predikant, ds. Peter Verhoef. De classis-predikant maakt de komende jaren met alle gemeenten in Noord-Holland kennis en denkt met gemeenten mee over het reilen en zeilen. Deels vervangt de classis-predikant de oude structuur van de visitatie. U moet zich er echter geen controle-bezoek onder voorstellen, maar een opbouwende kennismaking.

De kerkenraad komt op 13 december voor het laatst in 2018 bij elkaar.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 14-03-2021 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Gerson Gilhuis. 
meer details

 
Digitale Kerkdienst
07-03-2021

ds. Carola Dahmen.
 
 
9e Nieuwsbrief in 2021
PG Oostzaan

  
    3 maart 2021
 
 
Kerkbuurten

  
     maart 2021
 
 
Rock Solid
 
Rock Solid Friends
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.