Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Geen kerkdiensten in de Grote Kerk te Oostzaan!
 
 
Allerzielen Oostzaan 3 november 2019 Allerzielen Oostzaan 3 november 2019

Traditiegetrouw organiseren wij op de eerste zondag in november weer Allerzielen op het kerkhof in Oostzaan.

Voor de twaalfde keer inmiddels, heten wij u dit jaar welkom op 3 november vanaf 19:00 uur om samen onze overleden dierbaren en andere Oostzaners op gepaste wijze te herdenken.

Het kerkhof zal die avond omgeven worden door vuur, licht en de sfeervolle muzikale klanken van o.a. Crescendo. Wij bieden op diverse plekken de mogelijkheid een kaarsje te branden, een boodschap voor uw dierbare achter te laten en om te midden van de vuurkring een warm drankje te nuttigen.

Tevens zal deze avond de Grote Kerk zijn deuren openen en binnen de mogelijkheid bieden om uw gedachten te laten varen bij de prachtige klanken van het koor of hier ook een kaarsje te branden.

Op de buitenmuur van de kerk, in het monumentale deel van het kerkhof, zullen foto’s geprojecteerd worden van Oostzaners uit vroegere tijden. Net als voorgaande jaren bieden wij hier graag de mogelijkheid om uw eigen (overleden) dierbaren in de slideshow op te nemen.
Dit kunt u doen door vóór 1 november een duidelijke foto in te sturen naar allerzielenoostzaan@gmail.com.

Wat wij belangrijk vinden hierbij te vermelden, is dat de ingezonden foto’s vanwege privacy slechts in de komende editie gebruikt zullen worden en daarna door ons niet worden bewaard. Heeft u voor eerdere jaren een foto ingezonden, dan is het belangrijk dat u deze opnieuw instuurt als u deze op 3 november wederom wilt laten afspelen!

Met het oog op de verbouwing aan het Zuideinde, hebben wij conform planning hopelijk de mazzel om precies tussen fase 1 en fase 2 in te vallen. Dit zou betekenen dat exact deze dag, het Zuideinde volledig opengesteld is. Dit is uiteraard afhankelijk van weersomstandigheden en vordering van de werkzaamheden. Mocht het Zuideinde tegen verwachtingen in deels of volledig afgesloten zijn, raden wij u aan om op de fiets te komen (dit heeft sowieso de voorkeur, red.)

Wij zien u heel graag op zondag 3 november vanaf 19:00 uur op het kerkhof!

Margo Piets, namens de organisatie
 
terug
 
 
 
 

Digitale kerkdienst:
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00 uur

Geen kerkdiensten in de Grote Kerk te Oostzaan!
meer details

 
Digitale Kerkdienst
21-02-2021

Vanuit de Noorderkerk -
ds. Caroia Dahmen en
ds. Bart Vijfvinkel.

 
 
8e Nieuwsbrief in 2021
PG Oostzaan

  
    26 februari 2021
 
 
Kerkbuurten

  
    februari 2021
 
 
Rock Solid
 
Rock Solid Friends
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.