Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Vanaf 23 januari 2022 weer fysieke kerkdiensten!
 
 
Allerzielen Oostzaan 3 november 2019 Allerzielen Oostzaan 3 november 2019

Traditiegetrouw organiseren wij op de eerste zondag in november weer Allerzielen op het kerkhof in Oostzaan.

Voor de twaalfde keer inmiddels, heten wij u dit jaar welkom op 3 november vanaf 19:00 uur om samen onze overleden dierbaren en andere Oostzaners op gepaste wijze te herdenken.

Het kerkhof zal die avond omgeven worden door vuur, licht en de sfeervolle muzikale klanken van o.a. Crescendo. Wij bieden op diverse plekken de mogelijkheid een kaarsje te branden, een boodschap voor uw dierbare achter te laten en om te midden van de vuurkring een warm drankje te nuttigen.

Tevens zal deze avond de Grote Kerk zijn deuren openen en binnen de mogelijkheid bieden om uw gedachten te laten varen bij de prachtige klanken van het koor of hier ook een kaarsje te branden.

Op de buitenmuur van de kerk, in het monumentale deel van het kerkhof, zullen foto’s geprojecteerd worden van Oostzaners uit vroegere tijden. Net als voorgaande jaren bieden wij hier graag de mogelijkheid om uw eigen (overleden) dierbaren in de slideshow op te nemen.
Dit kunt u doen door vóór 1 november een duidelijke foto in te sturen naar allerzielenoostzaan@gmail.com.

Wat wij belangrijk vinden hierbij te vermelden, is dat de ingezonden foto’s vanwege privacy slechts in de komende editie gebruikt zullen worden en daarna door ons niet worden bewaard. Heeft u voor eerdere jaren een foto ingezonden, dan is het belangrijk dat u deze opnieuw instuurt als u deze op 3 november wederom wilt laten afspelen!

Met het oog op de verbouwing aan het Zuideinde, hebben wij conform planning hopelijk de mazzel om precies tussen fase 1 en fase 2 in te vallen. Dit zou betekenen dat exact deze dag, het Zuideinde volledig opengesteld is. Dit is uiteraard afhankelijk van weersomstandigheden en vordering van de werkzaamheden. Mocht het Zuideinde tegen verwachtingen in deels of volledig afgesloten zijn, raden wij u aan om op de fiets te komen (dit heeft sowieso de voorkeur, red.)

Wij zien u heel graag op zondag 3 november vanaf 19:00 uur op het kerkhof!

Margo Piets, namens de organisatie
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Ruurd van der Weg uit Uithoorn.
meer details

 
Digitale Kerkdienst
15-05-2022

Ds. Dick van Arkel uit Leusden.
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Kerkbuurten

  
   
         Mei 2022

 
 
Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.