Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 

zondag 3 november 2019

Allerzielen in Oostzaan

Datum: 
 zondag 3 november 2019


Traditiegetrouw organiseren wij op de eerste zondag in november weer Allerzielen op het kerkhof in Oostzaan.

Voor de twaalfde keer inmiddels, heten wij u dit jaar welkom op 3 november vanaf 19:00 uur om samen onze overleden dierbaren en andere Oostzaners op gepaste wijze te herdenken.

Het kerkhof zal die avond omgeven worden door vuur, licht en de sfeervolle muzikale klanken van o.a. Crescendo. Wij bieden op diverse plekken de mogelijkheid een kaarsje te branden, een boodschap voor uw dierbare achter te laten en om te midden van de vuurkring een warm drankje te nuttigen.

Tevens zal deze avond de Grote Kerk zijn deuren openen en binnen de mogelijkheid bieden om uw gedachten te laten varen bij de prachtige klanken van het koor of hier ook een kaarsje te branden.

Op de buitenmuur van de kerk, in het monumentale deel van het kerkhof, zullen foto’s geprojecteerd worden van Oostzaners uit vroegere tijden. Net als voorgaande jaren bieden wij hier graag de mogelijkheid om uw eigen (overleden) dierbaren in de slideshow op te nemen.
Dit kunt u doen door vóór 1 november een duidelijke foto in te sturen naar allerzielenoostzaan@gmail.com.

Wat wij belangrijk vinden hierbij te vermelden, is dat de ingezonden foto’s vanwege privacy slechts in de komende editie gebruikt zullen worden en daarna door ons niet worden bewaard. Heeft u voor eerdere jaren een foto ingezonden, dan is het belangrijk dat u deze opnieuw instuurt als u deze op 3 november wederom wilt laten afspelen!

Met het oog op de verbouwing aan het Zuideinde, hebben wij conform planning hopelijk de mazzel om precies tussen fase 1 en fase 2 in te vallen. Dit zou betekenen dat exact deze dag, het Zuideinde volledig opengesteld is. Dit is uiteraard afhankelijk van weersomstandigheden en vordering van de werkzaamheden. Mocht het Zuideinde tegen verwachtingen in deels of volledig afgesloten zijn, raden wij u aan om op de fiets te komen (dit heeft sowieso de voorkeur, red.)

Wij zien u heel graag op zondag 3 november vanaf 19:00 uur op het kerkhof!

Margo Piets, namens de organisatie
 

terug
 


 
 
 

Kerkdienst 14 juli, dienst met extra welkom aan gehandicapten
datum en tijdstip 14-07-2024 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser 
meer details

 
Kerkbuurten
juli, augustus, september 2024


Deadline volgend nummer:
20 september 2024 
(Volgende blad is voor oktober)
 
Digitale Kerkdienst
7-7-2024 


Ds. Marianne van Amerongen
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.