Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Zondag 10.00 uur Kerkdienst in de Grote Kerk!
 
 
21 november 2021 Muziek in de Grote Kerk te Oostzaan 21 november 2021 Muziek in de Grote Kerk te Oostzaan

Na een blokkade als gevolg van de Corona problematiek, organiseert Radio  9 dit jaar weer een muzikaal evenement in de Grote Kerk van Oostzaan. En dat vindt plaats op zondag 21 november om 14.30 uur. Er treden weer  een tiental amateur musici op  - zowel gezamenlijk als solistisch - met diverse soorten van muziek. Zo wordt het geheel weer een muziek-gerichte middag en het is vrije toegang voor iedereen die van muziek houdt.

En wie treden er op ?
Onder andere de plaatselijke accordeon groep Tavenu, die een viertal werken ten gehore gaat brengen , maar ook zangeres Riley Summer Tevreden.  Naast  de accordeon activiteiten en de zangeres, die wordt begeleidt op de vleugel stapt Hans Rijken naar boven naar het orgel om enkele eigentijdse songs naar voren te brengen.

Ook Jaap den Hertog laat het orgel horen.
Maar dat is niet enige – het dubbelmannenkwartet Nieuwendam onder de leiding van Koos Lith treedt op en ook het kwartet onder leiding van Piet Bindt laat van zich horen.  Afgevaardigden van de twee Oostzaanse harmonieën,  Concordia en Crescendo komen ook met muziek.

Al met al wordt het weer een muzikale middag dat door Radio 9 in nauwe samenwerking met de Grote Kerk, wordt georganiseerd.
Toegang tot dit muzikale evenement is gratis en  bezoekers  zijn van harte welkom!
terug
 
 
 
 

Kerkdienst 14 juli, dienst met extra welkom aan gehandicapten
datum en tijdstip 14-07-2024 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Sjaak Visser 
meer details

 
Kerkbuurten
juli, augustus, september 2024


Deadline volgend nummer:
20 september 2024 
(Volgende blad is voor oktober)
 
Digitale Kerkdienst
7-7-2024 


Ds. Marianne van Amerongen
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agenda te gaan.

 
 
Agenda Vrienden van de grote kerk Oostzaan


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.