Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - Vanaf 25/9 weer koffiedrinken na de kerkdienst!
 
 
GEEN Seniorenmiddagen / koffieochtenden tot eind dit jaar GEEN Seniorenmiddagen / koffieochtenden tot eind dit jaar

De Seniorenmiddagen in het Bartel Jacobs Centrum naast de Grote Kerk kunnen door de Corona maatregelen niet worden georganiseerd. 

We leven in vreemde tijden. Dingen die normaal waren zíjn opeens niet meer normaal, zo ook de koffieochtenden en de seniorenmiddagen. Na rijp beraad hebben wij als seniorencommissie besloten de activiteiten tot het eind van dit jaar stop te zetten. Het blijkt tóch te ingewikkeld om u op een goede manier te ontvangen hoe graag we dit ook zouden willen. 

Kortom, we moeten allemaal nog even geduld hebben. Hoe het verder zal gaan is zoals u zult begrijpen nog niet duidelijk. We hopen in het nieuwe jaar weer met frisse moed te beginnen maar dat kan alleen als de omstandigheden ons daar weer de gelegenheid voor geven. Jammer dat we deze beslissing moesten nemen maar we hopen u als alles goed gaat in het nieuwe jaar weer te zien en wensen u vóór alles gezondheid.

Met een hartelijke groet namens de seniorencommissie,
Netty Lebbing 
tel: 075-7721765
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 28-11-2021 om 10.00 uur

Voorganger: Ds. Marianne van Amerongen uit Terschuur.
meer details

 
Digitale Kerkdienst
21-11-2021

Ds. Ruurd van de Weg
uit Uithoorn.

 
 
Agenda Grote Kerk

 

Druk op de afbeelding om
naar de Agena te gaan.

 
 
Kerkbuurten

  
   
    Nov - 1/2 dec 2021

 
 
Vrienden van de


 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.