Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostzaan - vanaf 5 juli weer kerkdiensten in de Grote Kerk!
 
 
GEEN Seniorenmiddagen / koffieochtenden tot eind dit jaar GEEN Seniorenmiddagen / koffieochtenden tot eind dit jaar

De Seniorenmiddagen in het Bartel Jacobs Centrum naast de Grote Kerk kunnen door de Corona maatregelen niet worden georganiseerd. 

We leven in vreemde tijden. Dingen die normaal waren zíjn opeens niet meer normaal, zo ook de koffieochtenden en de seniorenmiddagen. Na rijp beraad hebben wij als seniorencommissie besloten de activiteiten tot het eind van dit jaar stop te zetten. Het blijkt tóch te ingewikkeld om u op een goede manier te ontvangen hoe graag we dit ook zouden willen. 

Kortom, we moeten allemaal nog even geduld hebben. Hoe het verder zal gaan is zoals u zult begrijpen nog niet duidelijk. We hopen in het nieuwe jaar weer met frisse moed te beginnen maar dat kan alleen als de omstandigheden ons daar weer de gelegenheid voor geven. Jammer dat we deze beslissing moesten nemen maar we hopen u als alles goed gaat in het nieuwe jaar weer te zien en wensen u vóór alles gezondheid.

Met een hartelijke groet namens de seniorencommissie,
Netty Lebbing 
tel: 075-7721765
terug
 
 
 
 

Kerkdienst:
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Voorganger:
Ds. Maarten Kruimer.
meer details

 
Digitale Kerkdienst
29-11-2020

Ds. Carola Dahmen
 
 
31e Nieuwsbrief
PG Oostzaan

  
     02 december 2020
 
 
Kerkbuurten

  
   Nov- dec 2020
 
 
Facebook / YouTube


 
 
Rock Solid
 
Rock Solid Friends
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.